Master Class

Master Class

Tanuld meg, hogyan használd a technikai elemzést, hogy "a chartok mögé láss", átfogó videók segítségével, hogy növeld a tudásodat, a magabiztosságodat és a készségszintedet a kripto tengeren való navigáláshoz a Kriptovaluta Blokklánc Hungary Masterclass segítségével. 

A kriptopénzek piaca lenyűgöző, és mivel a Bitcoin piaci kapitalizációja meghaladta a 100 milliárd dollárt, egyértelmű, hogy ez a terület megérett a profi befektetők számára. 

A befektetők és a kereskedők okosak, igaz? De a kriptopiacon folyamatosan egyik csapdába esnek a másik után. Ennek oka van. Nem tudják, hogyan kell megfelelően elemezni a kriptopiacot. Itt jön segítségül a Kriptovaluta Blokklánc Hungary a CFHMC módszerre épülő Masterclass tanfolyama.

Egyetlen forrás, hogy megszerezd a mélyreható megértését a Crypto technikai elemzésnek.

Egy kifejezetten a Crypto számára kitalált technikai elemzéssel, amely figyelembe veszi az exponenciális összeomlásokat és árrobbanásokat, és frissíti a jellemzően túlhasznált indikátorokat. A Kriptovaluta Blokklánc Hungary Masterclasson a sasszemű megközelítéséről és harminc évnyi, a pénzügyi piacokon szerzett éles látó tapasztalatáról ismert WSBKING-től és Mentorától tanulhatod meg a kriptokereskedés "következő nagy dobása" mögött rejlő titkokat. WSBKING rendkívül informatív és gyakorlatias videók sorozatával, gyakorlati leckékkel készül a cápákkal teli kriptovizeken való navigálásról.

Valódi új bennfentes módszereket kínálunk a résztvevőknek, hogy szervezett formában tanulhassanak, és így előnyhöz jussanak másokkal szemben.

Ismerd meg a kriptovalutákkal való befektetés/kereskedés jövedelmezőbb, alacsony kockázatú stratégiáit, valamint azt, hogyan használhatod a technikai elemzést, hogy "a chartok mögé láss" és még okosabban fektess be. Ezen kívül ez a tanfolyam megtanítja a befektetőknek és a kereskedőknek, hogyan azonosíthatják azokat a projekteket, amelyek a következő nagy lehetőségek lesznek a kriptok terén, és hogyan ismerhetik fel az átveréseket, amelyek csak arra várnak, hogy nagy hibákba csábítsák őket.

Amikor a Masterclass egyediségéről kérdezték, a sasszemű alapító, WSBKING így nyilatkozott: "Bárki, szórakozásból jósolhat a kriptok jövőbeli értékéről, de tervezi, hogy a kereskedési tapasztalatait profi módon használja fel? A Kriptovaluta Blokklánc Hungary Masterclass egy innovatív képzés ambiciózus kereskedők/befektetők számára, akik szeretnék megtanulni a kripto technikai elemzés művészetét. Minden egyes kódsort és matematikai egyenletet átnéztünk, hogy a tudományosan legjobban alátámasztott Crypto Masterclass-ot adhassuk át neked.

Ez nem a TE tipikus hétvégi tanfolyamod!" A Masterclass a CTA és a kriptóspecifikus adatelemzés alapfogalmaival kezdődik, és fokozatosan halad a haladóbb anyag felé. A masterclass hallgatói megismerkednek azzal, hogyan használhatják az adatértelmezés hatékony módszereit élő piaci minták segítségével, hogy közelebb kerüljenek a CTA-k tényleges alkalmazásának megvalósításához a mindennapi kereskedési stílusukban. Irány tehát a Kriptovaluta Blokklánc Hungary Masterclass Masterclass/, hogy tudatos emberré válj a high-end technikai elemzési titkok segítségével.

A professzionális kereskedés/befektetés egy jól fizetett 21.sz szakma, amely jövedelmezőbb lehet, mint egy mérnök, orvos, ügyvéd, vagy más magas képzettséget igénylő szakma. A valódi gazdagságra való összpontosítás révén az anyagi jólét mellett jelentős értelmet és boldogságot is elérhetünk.

Ez egy prémium Rolls-Royce szintű képzés a crypto technikai elemzésről és a pénzügyi piacok egészéről, amelyet gyakorlatiasan és egyszerűen, videókon keresztül mutatok be. Mindegyik videó megtanít egy alapvető készségre, amelyre a következő videóban szükséged lesz. Rétegenként építi fel a tudásodat. (Just-In-Time Knowledge) hatékony tanulási technika, és drámaian javítja a megértést. Minden videó gyakorlati alkalmazásra készült.

Minden információt, leckéket, modulokat, leckéket, bővebb leírást az alábbi linken találsz:

✅ 6 Modul, 169+ lecke, 42+ órányi tananyag (Előre lerögzített videók)

✅ 2 éves hozzáférés (Újabb tartalmak folyamatosan)

✅ Új technikák és módszerek (Sehol nem tették még ezeket publikusan elérhetővé)

✅ 30 évnyi tudás egy helyen

✅ Saját indikátorok és Chartok

✅ Elsajátítod a kellő pszichológiát

❌ Nem egy újracsomagolt Stock Market kurzus

És még sokkal több....

-

A Masterclass teljes ára: 5.000$ helyett 1.500$ korai hozzáféréssel

Részletfizetési lehetőség miatt keresd az 📨-ügyfélszolgálat csatornát.

Privát discord felületen chatelhetsz, kérdezhetsz a többi masterclass tanulótól és tőlem..

📹 Rövid videó a Masterclass-ról:

https://www.youtube.com/watch?v=ktUDMozsDCM

Masterclass rövid bemutató videó

- Gyakran feltett kérdések a masterclass-al kapcsolatban

+ Miben különbözik a masterclass a többi tanfolyamtól?

Ez egy prémium Rolls-Royce szintű mesterkurzus a kriptotechnikai elemzésről, amelyet gyakorlatiasan és egyszerűen, videókon keresztül tanítok. Mindegyik videóm megtanít egy alapvető készségre, amelyre a következő videóban szükséged lesz. A réteges tanítás (vagy a Just-In-Time Knowledge) hatékony tanulási technika, és drámaian javítja a megértést. Minden videó gyakorlati alkalmazásra készült.

A Kriptovaluta-Blokklánc Masterclass az első olyan oktatási program, amely végpontok közötti Technikai Elemzést tanít. A CFH Technikai Elemzés Legtöbb Részét WSBKING és Mentora, a pénzügyi piacok több mint 30 éves veteránja fejlesztette ki, a statisztika egykori 1. és 2. évfolyamos oktatója, aktuáriusi ösztöndíjas, feltaláló, vezető menedzsment tanácsadó, korai befektető az interneten (1993), Szerző és nemzetközi vitaindító előadó. Minden leckének rejtett értéke van, és gyakorlatilag alkalmazható, hogy olyan előnyt szerezz a Crypto terén, amellyel sokan soha nem fognak rendelkezni. A Crypto egy új közeg. Új módszerekre van szükség.

Ezeket az információkat SOHA nem osztották meg ezelőtt publikusan. Se itthon, se külföldön.

+ Mennyibe kerül a masterclass?

A masterclass eredeti ára 5.000$. Jelenleg, hogy elérhetőbb legyen tagjaink számára az árat az alapítói fázisban (Első tagok) 1.000$-ban mérsékeltük és 4 éves hozzáférést kapsz mellé! Minden későbbi fázisban drágul a masterclass és kevesebb hozzáféréssel, bónuszokkal fog járni. 2, majd 1 év. 30 évnyi pénzügyi piacokon szerzett tapasztalatot adok át neked (Évtizedeket Sporólsz).

+ Mire van szükségem a Masterclass elvégzéséhez?

Egyedül Tradingview hozzáférésre lesz szükséged és olyan eszközre (Laptop, számítógép), amin futtatni tudod megfelelően és a videókat is magas minőségben tudod megnézni. Ennyi!

+ Jár fizetős tagság a masterclass mellé?

Igen, a legmagasabb tagásgunkat (Market Maker) kapod meg egy hónapra 200$ értékben. Az indulásig is olyan alapvető gondolkodásmódot és tudást vagy képes elsajátítani, ami nagyban hozzájárul a piaci jelenlétedhez.

+ Nincs kereskedési tapasztalatom. Így is el tudom végezni a Masterclass-t?

Teljesen! A tananyagok nem igényelnek előző tapasztalatot. Minden lecke az előző leckére épül, így lépésről lépésre nagyobb gyakorlatra tehetsz szert. A leckék gyakorlati alkalmazásra készültek, így azonnal használni is tudod!

+ Mennyi ideig tart a masterclass elvégzése?

A tanulást a saját tempódban végezheted el, és nem vagy időkényszernek kitéve. Azonban minél gyorsabban haladsz végig, annál gyorsabban tudod alkalmazni a tudást. Jelenleg 40+ órányi videós anyag érhető el.

+ Mennyi ideig férek hozzá a masterclasshoz?

Az alapítói tagok 4 évig férhetnek hozzá a masterclasshoz (a nem alapító tagoknak 2 évük lesz), és ezekben az években további költségek nélkül új, mélyreható videókat adok hozzá, hogy folyamatosan tájékozott és napra kész legyél a piaci változásokról. Az ár minden fordulóban növekszik és kevesebb hozzáférési idővel jár. Ez egy élő tanfolyam. Nem egy megszokott újracsomagolt stock market kurzus, amit bárhol megtalálsz ingyen.

+ Ha bármilyen kérdésem van, fordulhatok hozzád segítségért?

Igen, külön masterclass felület van itt discordon, ahol elérsz minket is. Rövid időn belül segítünk minden problémában. A közösségünk is nagyon aktív, mindenki segít mindenkinek a masterclass-on.

+ Miért született meg a masterclass?

Ez a Cryptofolio Hungary Masterclass a közösség több hónapon át tartó számtalan kérésének eredménye, hogy elsajátítsák a kellő készségeket (Nem a 100 éves dolgokat), és megosszam veletek hosszú idő tapasztalatát. A tagok túlnyomó része keresett meg személyes mentorálásért és útmutatásért; ezért született meg a Masterclass, hogy megosszam tudásomat, eszközeimet, titkaimat, szabályaimat és eltérő gondolkodásomat. Amint azt a statisztikáknál tapasztaltam, az emberek kudarcot vallanak, ha nincs szilárd tudásalapjuk. Az erős tudásalappal rendelkező emberek kiváló eredményeket érhetnek el. Erős tudásalapok létrehozásának egyetlen módja egy szisztematikus tanulási módszer kidolgozása volt, ezért létezik ez a masterclass.

© 2023 KRIPTOVALUTA-BLOKKLANC.HU
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!